Please note: we are CLOSED till the 1th of June 2020!

Call for more information Loading opening hours…

Amerikaanse muscle car kopen?

Groot aanbod in prachtige Amerikaanse muscle cars

Bekijk alle muscle cars

Amerikaanse muscle car

Altijd al eigenaar willen zijn van een Amerikaanse muscle car? Bij Cars, Cola & Coins snappen wij dat! Als ervaren onderhandelaars in Amerikaanse muscle cars weet Cars, Cola & Coins als geen ander hoe fantastisch het is om in bezit te zijn van deze prachtige wagens. Wij verkopen deze muscle cars dan ook tegen een eerlijke prijs.

Muscle cars

Naast onze Amerikaanse classic cars verkopen wij ook Amerikaanse muscle cars. Muscle cars zijn auto’s die speciaal gericht zijn op prestaties en staan bekend om hun grote cilinderinhoud en uitrusting die het mogelijk maakt een maximaal vermogen te halen. Bij Cars, Cola & Coins hebben we momenteel meer dan 80 Amerikaanse muscle cars!

Afspraak plannen

Wanneer je graag een Amerikaanse muscle car wilt aanschaffen dan is het fijn om van te voren te weten dat de auto compleet naar wens is. Je bent altijd welkom in onze showroom! Het is wenselijk om van te voren een afspraak maken te maken, zodat je er zeker van bent dat wij aanwezig zijn en je kan voorzien van onze service en expertise. Ook wanneer je benieuwd bent naar onze Amerikaanse muscle cars kun je altijd langskomen. Wij staan voor je klaar!

Prachtige collectie en een door passie gedreven eigenaar! We kwamen puur uit nieuwsgierigheid kijken maar kochten uiteindelijk (slechts) een aantal accessoires. Uit passie ontstaan en hierdoor een absolute aanrader!  – M. Looyenga

Cars, Cola & Coins

Een bezoekje aan Cars, Cola & Coins is een belevenis op zich! Wanneer je op bezoekt kom bij ons, waan je je in de typische ‘American 1950s’. Naast onze prachtige Amerikaans muscle cars, vind je bij ons ook Coca-Cola vending machines vanuit de jaren 50, de Coca-Cola collectables (Elvis, Betty Boop, Monroe), flipperkasten, jukeboxen en nog veel meer! Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en onze passie met je te delen!

Plan een afspraak  Alle muscle cars

Menu

Our website uses cookies to give you the best, most relevant experience. If you continue to use this website, we’ll assume that you are happy to receive all cookies on the Cars, Cola and Coins website.

Continue